Version: 03/01/2024

# HISTORIC SPORTSCAR RACING

### Wednesday, March 6, 2024

1:00pm - 6:00pm Registration (PDG Entrants Only) 2:00pm -Load-In (PDG Entrants Only) 6:00pm

## Thursday, March 7, 2024

6:30am - 10:00am Registration 10:00am - 6:00pm Tech

1:00pm – 6:00pm Registration 2:00pm -6:00pm Load-In

Drivers' Meeting - Gurney Terrace 5:45pm

6:30pm – 7:30pm Track Walk – Limited Access – Walk Only (sunset at 6:31pm)

# Friday, March 8, 2024

7:00am - 5:30pm Registration 7:00am - 6:00pm Tech 8:00am – 8:25am Group 2/3 Practice 8:30am – 8:55am Group 5/7 Practice

9:00am - 9:25am Group 6 Practice 9:30am – 9:55am **Group 8 Practice** 10:00am - 10:25am Group 9/10/11 Practice 10:30am - 10:55am **HSRPC Practice 1** 11:00am - 11:25am Group 2/3 Qualifying 1 11:30am - 11:55am Group 5/7 Qualifying 1

12:00pm - 1:00pm **LUNCH** 

1:00pm - 1:25pm Group 6 Qualifying 1 1:30pm – 1:55pm Group 9/10/11 Qualifying 1

2:00pm - 2:25pm **HSRPC Practice 2** 2:30pm – 2:55pm Group 8 Qualifying 1

SascoSports International/American Challenge Race 3:00pm - 3:30pm

H/GTM B.R.M Endurance Challenge (one 5-minute pit stop required) 3:45pm - 4:45pm

### Saturday, March 9, 2024

7:30am – 3:00pm Registration 8:00am - 8:25am **HSRPC** Qualifying 8:30am – 8:55am Group 5/7 Qualifying 2 9:00am - 9:25am Group 2/3 Qualifying 2 9:30am - 9:55am Group 8 Qualifying 2 10:00am - 10:25am Group 6 Qualifying 2 10:30am - 10:55am Group 9/10/11 Qualifying 2

11:00am - 12:30pm Apex Driving Events (1 hour, 30 minutes)

12:30pm - 1:00pm LUNCH

1:00pm - 1:25pm Group 5/7 WeatherTech Sprint Race 1 1:30pm -1:55pm Group 2/3 WeatherTech Sprint Race 1 2:00pm -2:25pm Group 6 WeatherTech Sprint Race 1 2:30pm -2:55pm Group 8 WeatherTech Sprint Race 1 3:00pm -3:25pm Group 9/10/11 WeatherTech Sprint Race 1 Apex Driving Events (2 hours) 3:30pm -5:30pm

P B.R.M Endurance Challenge//HSRPC Enduro

5:45pm -7:45pm

> 8:00am - 11:00am Registration

8:00am – 9:00am V/GTC B.R.M Endurance Challenge (one 5-minute pit stop required)

9:15am - 9:40am Group 6/8 WeatherTech Sprint Race 2 9:45pm - 10:10am Group 9/10/11 WeatherTech Sprint Race 2 10:15am - 10:40am Group 2/3 WeatherTech Sprint Race 2 10:45am - 12:30am Apex Driving Events (1 hour, 45 minutes)

12:30pm - 1:00pm LUNCH

Group 5/7 WeatherTech Sprint Race 2 1:00pm - 1:25pm 1:30pm - 1:55pm Global GT Race/Classic RS Cup Race 2:00pm -2:25pm Group 2/3/5/7 WeatherTech Sprint Race 3 2:30pm -2:55pm Group 6/8/9/10/11 WeatherTech Sprint Race 3

3:00pm -6:00pm Apex Driving Events (3 hours)



Sunday, March 10, 2024















